lunes, 2 de julio de 2012

A Ràdio Balsareny ens espera un juliol molt mogut...

Dimarts, 3 de juliol, comencem un nou programa: Omple't de lectura! El podreu escoltar tots els dimarts de 16:00 a 16:30 en directe i a la mateixa hora els diumenges en diferit; aquest nou espai a la nostra graella està conduit per la Susi Rodriguez i la Maria Josep Cors i està dedicat al món de la lectura.

Divendres, 13 de juliol, donem el tret de sortida al primer concurs de dj's de Ràdio Balsareny; durant sis divendres tindrem sessions en directe al bar la PaRockia, a partir de les 23:00 de la nit.

El proper dimarts 17 de juliol, al programa Rocktime, tindrem als nostres estudis a Jordi Tàrrega, escriptor i crític musical, autor del llibre "shock rock: sexo, violencia y teatro..". Aquest autor debuta amb un llibre dedicat al món de de la escenificació al món del rock, molt complet i interessant.
I el proper dissabte 28 de juliol, l'equip del rocktime farem 12 hores de programa!. De les 10:00 del matí, fins a les 22:00 hores, l'equip del rocktime farà una programació amb entrevistes, directes, acústics, regals, i tot allò que se'ns acudeixi...

I aviat podreu gaudir de la nostra nova web; de moment, podeu seguir visitant la nostra pàgina http://www.radiobalsareny.org/, el nostre blog http://radiobalsareny.blogspot.com/ o deixant-nos els vostres comentaris al facebook www.facebook.com/radio.balsareny

Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario